Visió evangèlica

Articles de David Wilkerson

 

 

David Wilkerson

Qui et va dir que ets indigne?

Qui et va dir que ets indigne, no prou bo, inútil o inservible per a Déu? Qui et segueix recordant que ets feble, indefens o un fracàs total? Qui et va dir que mai estaràs a l'alçada de l'estàndard de Déu?
Tots sabem d'on ve aquesta veu. És el mateix diable. Escoltes les seves mentides durant tot el dia, una veu dient-te que Déu està contínuament enfadat amb tu. Aquesta veu ve directament dels pous de l'infern.

llegir més →

David Wilkerson

El que li succeeix a l'església quan els predicadors ja no prediquen contra el pecat

Jo crec que un dels dons de misericòrdia més grans de Déu vers la seva església són els seus fidels ministres, qui amorosament ens reproven dels nostres pecats. Dono moltes gràcies a Déu per aquests "predicadores Natan," gent que no temen ofendre als ancians, diaques o membres rics de l'església. Es posen cara a cara amb qualsevol, per a exposar les seves iniquitats en tendresa i amor....

llegir més →

David Wilkerson

No cada assaig és una prova - La diferència entre ser provat i ser entrenat

Déu no es delecta en les proves per les quals travessen els seus fills. La Bíblia diu que Crist és compassiu vers nosaltres en totes les nostres proves, sent tocat pels sentiments de les nostres molèsties. A l'Apocalipsi 2:9 li diu a l'església "Jo conec …"la tribulació que passes i la teva pobresa…" Està dient, en essència, "Sé pel que estàs travessant. Potser no ho entenguis, però ho sé tot sobre això."

llegir més →

David Wilkerson

Creient l'amor de Déu

En les últimes setmanes l'Esperit Sant ha estat portant-me a orar per una major comprensió de l'amor de Déu cap a mi. Després de llegir 1 Joan 4.16, vaig comprendre que poc sabia sobre viure i caminar en l'amor de Déu. Joan va escriure en la seva epístola: "Així nosaltres hem conegut l'amor que Déu té per a nosaltres, i hi hem cregut. Déu és amor, i qui viu en l'amor viu en Déu, i Déu viu en ell"

llegir més →

David Wilkerson

(19 de mayo de 1931 – 27 de abril de 2011) Va ser un evangelista dels EE.UU. i fundador de l'església Times Square de Nova York de caire interdenominacional. Els sermons de Wilkerson son clars i directes i accentuen les creences cristianes com la santedat i la rectitud de Déu.
Defuig l'encasellament del cristianisme en les diferents denominacions, fet que el fa ser considerat un veritable ecumènic.
Wilkerson va ser usat pel Senyor en la conversió de Nicky Cruz qui abans dels divuit anys ja estava considerat per la policia com un dels més perillosos criminals del país. Wilkerson va escriure més tard la vida d'aquest en el llibre "La Creu i el punyal" que també va ser duta a la pantalla.


VISITEU AQUESTES SECCIONS

BALUARTE

El butlletí de l'esglesia amb articles, noticies, poesia i les activitats previstes pel període corresponent. La seva publicació es bimestral i es pot descarregar

VERDAD VIVA

El suplement bimestral evangelístic de Baluarte que aporta un missatge d'esperança per aquells que encara no han rebut a Crist com a Senyor i Salvador.

MISSATGES DOMINICALS

La Paraula de Déu que cada diumenge al matí s'ofereix per diferents predicadors des del púlpit de l'esglesia , aqui en format d'audio.