Visió evangèlica

Articles de Sugel Michelén

 

 

Sugel Michelén

La nova espiritualitat

Contràriament al que es podria pensar, la nostra no és una generació irreligiosa. Com el moviment d'un pèndol que va d'un extrem a un altre, la postmodernitat ha deixat enrere l'escepticisme característic del racionalisme de la Il•lustració, per abraçar una nova espiritualitat que no és més que un retrocés a l'animisme i el gnosticisme.

llegir més →

Raquel Berrocal

L'adoració del Nou Pacte

Encara que els creients del nou pacte tenim més llibertat que els creients de l'antic per accedir a la presència de Déu , ja que Crist és mitjancer d'un millor pacte fonamentat en millors promeses , com diu l'autor de la carta als Hebreus , això no vol dir que la nostra adoració pugui ser menys reverent . Tot el contrari . Amb la llum que ens brinda el NT podem veure més clarament la santedat de Déu i l'horrible del nostre pecat ,...

llegir més →

Sugel Michelén


Nascut en una llar no cristiana, conegué la gràcia de Déu en Crist a l'edat de 17 anys. Va entrar a estudiar per al ministeri el 1979, i posteriorment va ser enviat per la Iglesia Bíblica del Señor Jesucristo de Santo Domingo, Rep. Dominicana a la ciutat de Puerto Plata per començar una obra allà. El 1984 va tornar a la seva esglesia servint des de llavors com a part del consell de pastors d'aquesta congregació. Com a part del seu ministeri pastoral, té la responsabilitat d'exposar regularment la paraula de Déu en el dia del Senyor. El pastor Michelén està casat i és pare de tres fills.


VISITEU AQUESTES SECCIONS

BALUARTE

El butlletí de l'esglesia amb articles, noticies, poesia i les activitats previstes pel període corresponent. La seva publicació es bimestral i es pot descarregar

VERDAD VIVA

El suplement bimestral evangelístic de Baluarte que aporta un missatge d'esperança per aquells que encara no han rebut a Crist com a Senyor i Salvador.

MISSATGES DOMINICALS

La Paraula de Déu que cada diumenge al matí s'ofereix per diferents predicadors des del púlpit de l'esglesia , aqui en format d'audio.