Església Evangèlica
av. Mistral, nº 85-87
08015-Barcelona
Email:
tel.: 93 372 1632
El butlletí de l'església
Estudis
Selecció de sermons
Conferències
Butlletí evangelístic
Boletín Verdad Viva
Opinió
 

Festa de Nadal 2011

La festa de Nadal dels nens de l'esplai L'Hora Feliç i de l'Escola Dominical es va celebrar un cop passades les festes, concretament el diumenge 8 de gener de 2012 a les 6 de la tarda.

A l'hora assenyalada, però amb una mica de retard, acompanyats dels seus pares i altres familiars, allà hi havia els nens disposats a participar de la festa mostrant el que havien après i volien expressar als presents. En aquesta ocasió oferiren una petita obra l'element conductor de la qual va ser un tren. Com es pot apreciar per les fotos, el tren, encara que de fusta era de veritat no de cartró pedra, gràcies a la perícia dels seus experts constructors que van dedicar moltes hores a preparar l'escenari perquè l'obra resultés tot un èxit.

La festa la va iniciar la monitora Rut Silva convidant-nos a cantar una cançó nadalenca i a continuació va entrar en escena el monitor / maquinista Jonatan Gumá i dues nenes que van pujar al tren per iniciar un viatge fantàstic i anar descobrint a cada parada assenyalada pel cap d'estació Santiago Andreu, una localitat en què altres nens anaven explicant la història del naixement de Jesús i també cantant nadales. Abans d'acabar viatge vam tenir l'exposició del missatge de Nadal a càrrec del jove Abel Silva sobre la base del relat de l'evangeli de Lluc.

Un moment molt emotiu va ser quan es van apagar els llums i tots els nens van entrar pels passadissos laterals amb una llumeta encesa cantant, situant-se en l'escenari fins a finalitzar la cançó. El furgó de cua del tren estava ple de regals per als nens que un Papa Noel va anar distribuint a cada un d'ells.