Església Evangèlica
av. Mistral, nº 85-87
08015-Barcelona
Email:
tel.: 93 372 1632
El butlletí de l'església
Estudis
Selecció de sermons
Conferències
Butlletí evangelístic
Boletín Verdad Viva
Opinió
 

Festa de Nadal 2009

10 de gener del 2010

La Festa de Nadal dels nens de L'Hora Feliç i l'Escola Dominical es va celebrar el diumenge 10 de gener a les 6 la tarda.

En aquesta ocasió ens van acompanyar bastants pares i avis dels nens que van participar-hi. La reunió va ser conduïda pel jove Jonatan Gumà, el qual va convidar a la congregació a cantar un himne per començar l'acte seguit d'una oració.

Després van participar els nens cantant dues cançons de Nadal. Seguidament, els nens reprersentaren una història amb la col.laboració e del jove Abel Andreu, el qual feia de periodista que visitava diferents països per conèixer en cada un d'ells com es celebra el Nadal.
Els nens vestien els vestits típics de cada país que visitava el reporter recolzat amb vídeos que apareixien imatges d'aquests països. Aquesta ha estat la novetat d'aquest any: en lloc de canviar de decorats s'ha optat per la tècnica audiovisual amb la projecció de vídeos.

Al final del recorregut, l'improvisat periodista, va explicar als presents el significat bíblic del Nadal amb una exposició basada en l'evangeli de Lluc 2:1-7. Els nens van participar novament amb més càntics i per acabar una "Pare Noel" va distribuir les joguines als nens, un moment molt esperat per ells.

La reunió va finalitzar amb un càntic i una pregària a càrrec de l'ancià Álvaro Palau, agraint a tots la seva presència i especialment als germans que van preparar aquesta festa i exerceixen la seva magnífica tasca amb aquests nens al llarg de l'any.