Església Evangèlica
av. Mistral, nº 85-87
08015-Barcelona
Email:
tel.: 93 372 1632
El butlletí de l'església
Estudis
Selecció de sermons
Conferències
Butlletí evangelístic
Boletín Verdad Viva
Opinió
 

Conferència col·loqui "L'avortament: ¿Problema o solució?"

20 de gener de 2010

 

 

Així és com va quedar la sala de conferències

del Centre Cívic "Cotxeres Borrell", pocs minuts després que comences la conferència programada amb el tema "L'avortament: ¿Problema o solució? que havia d'impartir el doctor en medecina Sr. Gerard Urritia.

La conferència formava part dels actes de la Festa Major del barri de Sant Antoni que s'havia anunciat a través de les publicacions del barri així com des d'aquesta web.

Al poc d'iniciar-se la conferència, un nombrós grup de dones i homes van començar a fer sonar xiulets i altres estris impedint que la resta d'assistents podessin escoltar al conferenciant. De res no van servir les peticions del presentador, fent notar que si algú volia discrepar del contingut de la conferència que encara no s'havia quasi començat, podia fer-ho en el temps previst pel col·loqui obert a tothom. La cridòria, increpacions al conferenciant i proclames a favor de l'avortament lliure van anar pujant de to i agressivitat fins el punt que la presidència va haver de suspendre l'acte a fi d'evitar mals majors.

Atès que aquests fets s'han produït en un "Centre Cívic", dóna mostra fins a quin punt els grups pro-avortistes menystenen a qui creuen que no pensen com ells, impedint-los fer us de la paraula atemptant al més elemental lliure dret d'expressió.

En data pròxima es tornarà a programar la conferència-col·loqui esperant tenir més respecte d'aquest sector de la societat.

En aquesta adreça podreu llegir amb més detall aquesta lamentable noticia