Església Evangèlica
av. Mistral, nº 85-87
08015-Barcelona
Email:
tel.: 93 372 1632
El butlletí de l'església
Estudis
Selecció de sermons
Conferències
Butlletí evangelístic
Boletín Verdad Viva
Opinió
 

Festival infantil

16 i 17 de setembre de 2006

Quan ja s'han acabat les vacances d'estiu i abans de començar el nou Curs de l'Hora Feliç, nom del esplai (temps lliure) i Escola Dominical de la nostra església, vam preparar un festival per a tots els nens del barri amb el propòsit de mantenir una relació personal amb ells per mitjà d'un programa especial i convidar-los a assistir els dilluns a l'Hora Feliç. Aquest Festival s'inscriu en el marc dels actes que realitzem amb motiu de la celebració de nostre 75è aniversari.

En aquesta ocasió vam convidar al moviment "Lliga del Testament de Butxaca" que dirigeix la germana Esther Rodriguez, que van presentar un animat programa titulat "L'Arca de Noé". Al llarg del programa de dos dies de durada, ja que va començar el dissabte dia 15 de setembre a la tarda enmig de la incertesa perquè el cel amenaçava pluja i encara van caure algunes gotes finalment es va poder començar el programa amb l'assistència de molts pares amb els seus fills ocupant el passeig central enfront de ls portes del nostre local, tal com pot veure's en les fotografies.

El diumenge al matí, a les dotze en punt va començar el segon acte del programa i com es tractava d'explicar la història de l'arca de Noé, en les fotografies podem veure a alguns animalets dels que van pujar a l'arca els quals van agradar molt als nens mentre cantaven cançons . Mentrestant, l’Esther va contar la història explicant el significat i aplicant als nens els motius que Déu té per a rebutjar el pecat. Els va dir als nens que quan ells fan coses dolentes Déu no ho aprova i que Jesús va venir per a salvar-los.

Juntament amb el bestiari i havia també pallassos que van fer les delícies dels nens. Prop del final de programa, va pujar a la plataforma l'ancià de l'església Pedro Puigvert, per a agrair als pares que haguessin portat als seus fills a aquest festival, tot convidant-los a estar amb nosaltres en les celebracions del nostre 75 aniversari.

També va pujar a la plataforma la germana Montse Rebollo, responsable de l'Hora Feliç per a convidar als nens a assistir a l'Hora Feliç tots els dilluns i de manera extraordinària en aquesta ocasió dimecres proper ja que es contaria amb la presència dels pallassos. En un costat de la vorera vam parar una taula amb materials diversos per a obsequiar als pares i també als nens que van assistir, sent atesa per diversos germans, els quals van poder mantenir interessants converses amb les persones que es van acostar a presenciar el Festival.