Església Evangèlica
av. Mistral, nº 85-87
08015-Barcelona
Email:
tel.: 93 372 1632
El butlletí de l'església
Estudis
Selecció de sermons
Conferències
Butlletí evangelístic
Boletín Verdad Viva
Opinió
 

Conferència-col·loqui: Déu ha mort al segle XIX

20 de gener de 2006

"Déu a mort al segle XIX i l'home ha mort al segle XX". Amb aquesta frase d'Erich Fromm va començar la conferencia celebrada a l'auditori del Centre Cívic "Cotxeres Borrell" per part de la psicòloga senyora Esther Martínez i sota el tema "Crisis de valores en la familia de hoy".

Durant la conferència es van exposar les característiques de la crisi de valors, tals com el narcisisme, l'hedonisme, l'absència de normes, la manca de sotmetiment o disciplina, la negació de les polaritats (bo-dolent, home-dona), el culte al cos, la negació dels absoluts i la manca de comunicació

Com a solució a tot aquest ventall de fenòmens socials, la conferenciant va proposar la importància de l'amor i la necessitat d'arrelament dels fills."Hem de fer quelcom menys restar passius" va assegurar. També va insistir en que la família ha de retornar als valors genuïns que tenim a la Paraula de Déu.

En el temps de col·loqui que va ser força participatiu, van intervenir-hi bastants dels 60 assistents a l'acte, indistintament de la seva condició de ser cristians o no.